2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Elfogások és tettenérések

Elfogások és tettenérések

Elfogások és tettenérésekMondhatni esélyt sem adtak azoknak az elkövetőknek, akiket a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök értek tetten vagy a forrónyomos intézkedéseik során kerítettek kézre.

 
 
 
 
 
 
/illusztráció/ forrás: domainabc.hu/
 
 
„HP” és fagyasztott hús
Egy 34 éves nagybarcai férfi még vasárnap éjszaka egy kazincbarcikai ingatlan tárolóhelyiségébe bejutott, majd onnan 20 kilogramm fagyasztott húst és fél liter házi pálinkát vitt el. Az éjszaka, műanyag zacskóval kóborló férfi felkeltette a járőrök figyelmét. A rendőrök gyanúja beigazolódott, így a 34 éves férfivel szemben Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást.

Telefonrabló

Vasárnap éjfél után fél órával két haza igyekvő fiatalembert állított meg egy férfi Kazincbarcikán, aki két nagy pofont jósolt nekik, ha nem adják át a náluk lévő pénzt. Forintjuk nem volt, ezért a támadó átkutatta zsebeiket, és az ily módon egyikőjüknél megtalált mobiltelefont elvette, majd magával vitte.
A sértettek azonnal bejelentést tettek a bűncselekmény elkövetéséről a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon. A forrónyomos intézkedéseknek köszönhetően alig fél óra alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves sajókazai fiatalembert. A tárgyi és más bizonyítékok alapján rablás miatt indított eljárást vele szemben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Gyógyszertár miatt fájhat a fejük

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság július 17-én lopás miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben. A tettesek egy körömi gyógyszertárat törtek fel, ahonnan számítástechnikai eszközöket és minden más egyebet vittek el, ami  csak a zsákjukba belefért. A lopással okozott kár elérte a 300 000 forintot. Az elkövetőket rövid idő alatt elfogták a rendőrök. A bűncselekmény elkövetésével egy fiatalkorú és egy felnőtt korú körömi fiatalember gyanúsítható.

Ereszt nem eresztett

Vasárnap délután Miskolcon, a Gömöri pályaudvar épületének felüljáró felőli oldalánál egy férfi módszeresen tépni kezdte az ereszcsatornát, hogy majd azt később értékesíthesse. A járőrök tetten értek a férfit, s vele szemben a Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást.


Eltolták, mert eltolták a kerékpárokat

A Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére vasárnap délelőtt érkezett bejelentés szerint egy taktaszadai ingatlan zárt melléképületéből elloptak két kerékpárt, illetve különféle szerszámokat. A forrónyomos intézkedés néhány órán belül meghozta eredményét. A rendőrök elfogtak két helybéli fiatalkorút, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével, velük szemben lopás miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.


A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…