2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Életveszélyt okozó testi sértés Miskolcon

Vasárnap hajnalban Miskolc belvárosában egy fiatalembert bántalmaztak, akit a lakossági bejelentést követően a mentők életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A rendőrség tizenöt órán belül felderítette, elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetőjét.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. január 20-án hajnalban ismeretlen tettessel szemben, életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert Miskolcon a Szemere és az Arany János utcák kereszteződésében a földön fekve, összevert állapotban, találtak rá egy 26 éves helyi férfira.

A nagy erőkkel megindított nyomozás során, az elvégzett adatgyűjtés és bevezetett forró nyomos intézkedéseknek köszönhetően még aznap koraeste felderítették és lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit.

Kihallgatása során az ügy gyanúsítottja elfogadható magyarázatot nem tudott adni tettére, a nyomozás adatai szerint egyszerűen belekötött az utcán arra járó másik fiatalemberbe, majd tettleg bántalmazta. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes koponyasérülést szenvedett, jelenleg nincs kihallgatható állapotban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a miskolci 25 éves büntetett előéletű B. Jánost őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…