2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Életveszélyt okozó testi sértés Miskolcon

Vasárnap hajnalban Miskolc belvárosában egy fiatalembert bántalmaztak, akit a lakossági bejelentést követően a mentők életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A rendőrség tizenöt órán belül felderítette, elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetőjét.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. január 20-án hajnalban ismeretlen tettessel szemben, életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert Miskolcon a Szemere és az Arany János utcák kereszteződésében a földön fekve, összevert állapotban, találtak rá egy 26 éves helyi férfira.

A nagy erőkkel megindított nyomozás során, az elvégzett adatgyűjtés és bevezetett forró nyomos intézkedéseknek köszönhetően még aznap koraeste felderítették és lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit.

Kihallgatása során az ügy gyanúsítottja elfogadható magyarázatot nem tudott adni tettére, a nyomozás adatai szerint egyszerűen belekötött az utcán arra járó másik fiatalemberbe, majd tettleg bántalmazta. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes koponyasérülést szenvedett, jelenleg nincs kihallgatható állapotban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a miskolci 25 éves büntetett előéletű B. Jánost őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…