2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Élelmiszerért rabolt


Az edelényi rendőrök azonnal elfogták, majd őrizetbe vették a támadót.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 31 éves balajti tartózkodási helyű férfivel szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint T. Ferenc 2014. augusztus 4-én 21 óra 45 perckor Edelény belterületén egy bolthól hazafelé tartó 50 éves férfit élelmiszereket tartalmazó szatyra átadására szólított fel. Mivel a sértett a felszólításnak nem engedelmeskedett, ezért a későbbi gyanúsított megütötte és a földön fekvő áldozatot többször megrúgta, majd magára hagyta.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a kiérkező járőrök a helyszínen azonnal elfogták a támadót.

A terheltet az Edelényi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészségen előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek