2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság id. D. Bertalan 57 éves, ifj. D. Bertalan 28 éves, valamint egy szintén jákfalvai 17 éves fiatalkorú fiúval szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 4-én 19 óra 30 perckor a későbbi gyanúsítottak Jákfalván, a Dózsa György utcán előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazták egymást. A verekedőket az este folyamán a rendőrök elfogták és további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították.
A megye rendőri szervei 2014. augusztus 4-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy fővel szemben a Miskolci-, az Encsi- és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetéséért egy-egy férfivel az ózdi- és az encsi egyenruhások, míg garázdaság szabálysértés miatt egy személlyel a miskolci járőrök alkalmaztak őrizetbe vételt a szabálysértőkkel szemben.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Szerencsi-, az Encsi- és a Miskolci Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset egy történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …
Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek