2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Együtt, helyben a rend szolgálatában

A folyamatosan végrehajtott, jó hatásfokkal működő rendőr-polgárőr közös szolgálatok tevékenységéért Göncruszka polgármestere levélben fejezte ki köszönetét és elismerését a Gönci Rendőrőrs parancsnokának.

Az Encsi Rendőrkapitányság Gönci Rendőrőrsének járőrei a helyi polgárőrséggel 2014. július hónapban is folyamatos, közös járőrszolgálatokat láttak el. A rendészeti együttműködés célja tárgyidőszakban főként a mezőgazdasági területek, termőföldek, gyümölcsösök – kiváltképp a sárgabarack idényét figyelemmel kísérve – terméseinek megóvása érdekében Gönc, Vizsoly, valamint Göncruszka kül- és belterületeinek ellenőrzése volt.

Göncruszka polgármestere a Gönci Rendőrőrs parancsnokának küldött köszönőlevelében fejezte ki elismerését és nagyrabecsülését a két szervezet összehangolt munkájáért, melynek köszönhetően, mint írja „a község közigazgatási területén nem történtek az előző években előforduló baracklopások és egyéb vagyon elleni cselekmények. Úgy gondolom, hogy a Rendőrség és a helyi Polgárőrség és mezei őrszolgálat együttműködése példaértékű volt”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek