2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2014. augusztus 2-án két főt vettek szabálysértési őrizetbe. Miskolcon a Kiss Ernő utcán 2014. augusztus 2-án 21 óra 25 perckor egy 17 éves helyi fiatalember az általa vezetett Opel típusú személygépjárművel a Vasgyári út irányába haladt, amikor a Thököly utcai kereszteződéshez érve egy másik személyautónak ütközött. Az ütközés kizárólag anyagi kárral járt, a baleset során személyi sérülés nem történt. A fiatalkorú adatainak ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, sőt korábban engedély nélküli vezetés miatt el is tiltották a járművezetéstől. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették a szabálysértőt.

A borsodi megyeszékhely egyenruhásai tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt még egy bolti tolvaj ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot, akit cselekménye közben az áruház biztonsági őre ért tetten és tartott vissza a rendőrök kiérkezéséig.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…