2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy tolvaj, két eset

Rövid időn belül kétszer is kihallgatták a nyomozók.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a közelmúltban két különböző lopási ügyben rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.
Egy bükkábrányi fiatal 2013. május 19-én szórakozni ment Mezőkövesdre. A kivilágítatlan parkolóban, ahová a fiú dohányozni ment ki a diszkóból, egy több főből álló társaság lepte meg. Beszélgetés közben a csoport egyik tagja zeneátküldés ürügyén elkérte és kitépte a sértett kezéből a mobiltelefont, majd el is tűnt vele.

Az ügyben végrehajtott tanúmeghallgatások és egyéb nyomozati cselekmények szálai a fiatalkorú F.J. és O.M. mezőkövesdi lakosokhoz vezettek, akiket a rendőrök az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki.

Egy másik esetben 2013. június 25-ére virradóra egy matyóföldi ingatlan udvaráról ismeretlen személy eltulajdonította a bejelentő csepel típusú kerékpárját. A rendőrök a végrehajtott adatgyűjtések eredményeként eljutottak a korábbi ügyből már ismerős, fiatalkorú F.J mezőkövesdi lakoshoz. Gyanúsítotti kihallgatása során a feltételezett tettes beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az említett két ügy egyesítése mellett folytatja tovább a zsebtolvajlás útján, szabálysértési értékre elkövetett lopás, valamint a jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek