2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Egy órán belül rendőrkézen

A rendőrök egy órán belül elfogtak egy fiatalkorú fiút, aki Ózdon egy utcán gyalogló nőtől rabolta el pénztárcáját.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint 2014. június 19-én 12 óra 45 perckor Ózd, Vasvár úton gyalogolt hazafelé egy ózdi nő, amikor a rabló hátulról megrúgta, majd kitépte a sértett kezében lévő – készpénzt tartalmazó – pénztárcáját és elfutott.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei a sértett bejelentése után haladéktalanul a helyszínre mentek és megkezdték az elkövető felkutatását, akit a cselekmény elkövetésétől számított egy órán belül még az utcán elfogtak.

A 16 éves fiatalkorút a rendőrök az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, aki gyanúsítotti kihallgatása során tettét beismerte.

A nyomozók a tettest bűnügyi őrizetbe vették és az ügyészség irányába előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …
Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek