2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Egy órán belül rendőrkézen

A rendőrök egy órán belül elfogtak egy fiatalkorú fiút, aki Ózdon egy utcán gyalogló nőtől rabolta el pénztárcáját.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint 2014. június 19-én 12 óra 45 perckor Ózd, Vasvár úton gyalogolt hazafelé egy ózdi nő, amikor a rabló hátulról megrúgta, majd kitépte a sértett kezében lévő – készpénzt tartalmazó – pénztárcáját és elfutott.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei a sértett bejelentése után haladéktalanul a helyszínre mentek és megkezdték az elkövető felkutatását, akit a cselekmény elkövetésétől számított egy órán belül még az utcán elfogtak.

A 16 éves fiatalkorút a rendőrök az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, aki gyanúsítotti kihallgatása során tettét beismerte.

A nyomozók a tettest bűnügyi őrizetbe vették és az ügyészség irányába előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek