2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy igazi hős

A miskolci férfi a rendőrség segítségét kérte, amikor egy több mint 3 millió forintot tartalmazó autóstáskát talált és vissza akarta adni tulajdonosának.
A Miskolci Rendőrkapitányságra 2015. február 18-án 12 óra 55 perckor érkezett bejelentés egy 58 éves helyi férfitól, hogy Miskolcon a Népkert környékén egy autóstáskát talált, amelyben nagyobb mennyiségű készpénz és személyes iratok vannak.

A becsületes magtaláló a „talált tárgyat” bevitte a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a táskában lévő értékeket a rendőrök összesítették, majd értesítették a jogos tulajdonost. A 31 éves felsőzsolcai férfi elmondta a rendőröknek, hogy elindulás előtt autója tetejére tette fel táskáját, amit aztán ott felejtett és menetközben elveszített.

A példamutató állampolgári magatartást tanúsító becsületes megtalálónak köszönhetően a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai hiánytalanul adták vissza a több mint 3 millió készpénzt és személyes iratokat tartalmazó táskát jogos tulajdonosának, aki ráadásul előző nap ünnepelte születésnapját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek