2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
„Háztűznéző” a tanyán

Egy este két balhé

Egy este két balhéKét betöréses lopást hajtottak végre egymás után azok az elkövetők, akik végül az Encsi Rendőrkapitányságon kötöttek ki.

Az Encsi Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint ismeretlen elkövetők egy halmaji bárba betörtek és onnan különféle italokat és készpénzt vittek el október 1-jén az éjszakai órákban és azt követő hajnalban egy aszalói büfét is „megcsináltak”, innen dohányárut, édességeket és italokat loptak el.

Az Encsi Rendőrkapitányság forrónyomos csoportjának sikerült ellenőrzés alá vonnia egy személygépkocsit, amiben megtalálták az ellopott árucikkeket, illetve az egyik elkövetőt. A megindított nyomozás során a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható további másik két elkövetőt is sikerült beazonosítani és elfogni.

Az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást egy erdőhorváti és két tállyai férfiakkal szemben.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek