2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Drága lesz az ingyen tankolás

Benzinturizmus másként.Három szlovák állampolgár át-át ruccant Magyarországra, hogy ingyen tankolhassanak.

Az Edelényi Rendőrkapitányságra a napokban jelezték, hogy az egyik aggteleki benzinkúton három férfi fizetés nélkül távozott 53 liter gázolajjal, aminek akkori értéke három forinttal haladta meg a tizennyolc ezret. A rendszám birtokában a rendőrök kiderítették, hogy a megadott egyedi azonosítót korábban lelopták egy aggteleki férfi autójáról.

Napokkal később újabb bejelentés érkezett Aggtelekről, hogy a pár nappal azelőtt „hitelre” tankoló férfiak újra a városban vannak, és megint megpróbálkoztak a másként értelmezett benzinturizmussal.
A Bódvaszilasi Rendőrőrs járőrei elfogták a Szín község felé hajtó tetteseket. A szlovák állampolgárságú férfiak meghallgatásukkor elmondták, hogy az első alkalommal sikeres akciójukat akarták megismételni.
Az Edelényi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett miatt folytat eljárást, míg a benzinlopás miatt, pedig szabálysértési eljárás indult a szlovák állampolgárokkal szemben.

Az Edelényi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…