2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

„Csöves” tolvaj

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Ormosbánya egyik utcájából egy vízelvezető csövet lopott el. Az eltulajdonított értéket a nyomozóhatóság rövid időn belül visszaszolgáltatta a tulajdonosnak.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint 2014. június 19-én 15 óra és 20-án 11 óra közötti időben ismeretlen elkövető Ormosbánya egyik utcájából eltulajdonított egy a helyi önkormányzat tulajdonát képező három méter hosszú, vasból készült, lebetonozott vízelvezető csövet.

A helyi önkormányzat bejelentése alapján a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 20 éves M. Norbert helyi lakos gyanúsítható.

Az elkövetőt a járőrök három órán belül elfogták és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók M. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták, továbbá a szomszédos település fémátvevő telephelyén az eltulajdonított vascsövet is megtalálták, amelyet az önkormányzat képviselője részére visszaszolgáltattak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…