2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Csernelyben fogták el a körözött szerb férfit

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki azzal a 35 éves szerb állampolgárságú férfivel szemben a svájci Zürich Kanton bírósága, akit az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén, Csernely községben fogtak el az ózdi járőrök. Egy rutinellenőrzés alkalmával igazoltatták a rendőrjárőrök a 35 éves férfit. Adatai ellenőrzése során kiderült, hogy a férfival szemben élő nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, súlyos bűncselekmények elkövetése miatt. Az intézkedés alkalmával a szerb férfinél és a vele utazó ukrán nőnél kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök, amelyek lefoglaltak tőlük. A két személyt a járőrök előállították és az Ózdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette őket.

Ellenük kábítószerrel visszaélés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, a hatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek