2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Bűnös kíváncsiság

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 15 éves fiúval szemben. A gyanúsított egy kazincbarcikai üzletből 2020. február 11-én az esti órákban úgy tulajdonított el egy nadrágot, hogy a ruhán elhelyezett áruvédelmi eszközt eltávolította, majd a farmert a sajátja alá vette fel, és így távozott.

Az áruház biztonsági szolgálata időközben észlelte az eltulajdonítást, és értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a fiút előállították, aki elmondta, hogy kíváncsiságból vitte el a nadrágot, ki akarta próbálni, hogy észreveszik e a lopást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum