2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF

Bűnös kíváncsiság

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 15 éves fiúval szemben. A gyanúsított egy kazincbarcikai üzletből 2020. február 11-én az esti órákban úgy tulajdonított el egy nadrágot, hogy a ruhán elhelyezett áruvédelmi eszközt eltávolította, majd a farmert a sajátja alá vette fel, és így távozott.

Az áruház biztonsági szolgálata időközben észlelte az eltulajdonítást, és értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a fiút előállították, aki elmondta, hogy kíváncsiságból vitte el a nadrágot, ki akarta próbálni, hogy észreveszik e a lopást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …
Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum