2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Bűnmegelőzési támaszpont” Szuhogyon

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
A különböző játékos feladatok megoldása mellett fegyverzettechnikai bemutatót is megtekinthettek az érdeklődők.

Az Együtt Szuhogyért Alapítvány által 2014. szeptember 13-án, a községben tartott rendezvényhez csatlakozva az Edelényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai, Szabó Péter r. törzsőrmester, nyomozó, valamint Szász Pál r. törzszászlós, bűnügyi technikus kisebb „bűnmegelőzési támaszpontot” létesített.

Az esős időjárás ellenére, több százan tekintették meg a rendőrség által használt technikai eszközöket, felszereléseket, illetve az érdeklődők azon túl, hogy személyesen kérdezhették a rendőröket, vagyonvédelmi és drog prevenciós kiadványokat is hazavihettek.

A kicsik és nagyok a rendőrségi bemutatón internetbiztonsággal kapcsolatos totót valamint a témával kapcsolatos játékos feladatokat oldhattak meg, melyek zárásaként a jól teljesítők különböző, a közlekedésbiztonságot szolgáló ajándékot kaptak ajándékba.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…