2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Bűnmegelőzési ajánlások az Ózdi Szívbetegek Egyesületének

„Ne váljunk áldozattá” címmel tartott bűnmegelőzési előadást a helyi rendőrkapitányság munkatársa.

Stadler Mihály r. alezredes, az Ózdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója 2014. november 4-én a helyi Civil Házban tartott az Ózdi Szívbetegek Egyesületének tagjai számára bűnmegelőzési előadást. A rendezvényen jelen lévő 30 főnek a rendőrség munkatársa a zsebtolvajlásról, az alkalmi lopásokról, valamint a besurranó tolvajokkal szembeni védekezés és megelőzés módjairól adott megszívlelésre érdemes tanácsokat, amelyeket kisfilmekkel is illusztrált. A bűnmegelőzési szakember egyben utalt az egymásra figyelés fontosságára, hiszen a szomszédok ezzel sokat tehetnek saját maguk és mások biztonságáért. A bűnmegelőzési praktikák alkalmazása pedig tovább csökkentheti az áldozattá válás lehetőségét. Az előadás végén interaktív beszélgetés formájában a résztvevők is megosztották a témával kapcsolatos személyes tapasztalataikat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság célja, hogy a bűnmegelőzési előadó az illetékességi területén a legkisebb településre is eljusson az időskorúaknak szóló előadásaival, ajánlásaival és felkészítse, tájékoztassa a szépkorú lakosságot az áldozattá válásuk elkerülése és a biztonságérzetük javítása érdekében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek