2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

Bűncselekmény lett a csínytevésből

Kövekkel dobálták az autókat a 37-es számú főúton azok a fiatalok, akiket állampolgári segítséggel a rendőrök elfogtak.


Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Közeledésrendészeti Osztálya két 14 éves hernádkaki fiúval szemben. A gyanúsítottak 2017. szeptember 25-én 17 óra körül a 37-es számú főúton – Hernádkaknál – a zajfogó falba épített ajtónál kövekkel dobálták meg az arra közlekedő autókat és az egyiket el is találták.

A sértetti bejelentést követően azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két fiút. A fiatalkorúak kihallgatásukon beismerték és megbánták tettüket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eset kapcsán felhívja a szülők figyelmét, amennyiben szükséges mondják el gyermekeiknek, hogy a „csínytevések” tragikus következményekkel is járhatnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …