2024. 10. 17. csütörtök

Hedvig
1 EUR 400 HUF
1 GBP 479 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » Brutálisan megvert buszsofőr, késes rablás Miskolcon

Brutálisan megvert buszsofőr, késes rablás Miskolcon

A napokban újabb brutális támadások történtek Miskolcon. A Búza téren egy buszsofőrt vertek meg délelőtt 10 órakor, illetve késsel raboltak ki egy dohányboltot. Jó kérdés, hogy egy húszéves fiatalember délelőtt 10 órakor miért a dolgozó buszsofőrre támad, miért nem a munkahelyén dolgozik?
A kérdés nyilván költői, viszont jól látszik, nagy hiba volt, hogy a miskolci képviselő-testület elfogadta a közbiztonsági beszámolót májusban, hiszen azóta sajnos szinte hetente jön szembe a miskolci valóság brutális bűncselekmények formájában. Néhány hete vascsővel vertek agyon majdnem egy házaspárt, majd egy idős nénit raboltak ki a Szarkahegy utcában.
Úgy is fogalmazhatnék: „Jó reggelt képviselőtársak!” – hiszen mind a fideszes, mind a balliberális képviselők – benne a Jobbikkal – megszavazták, egyedül a Mi Hazánk mondott nemet a beszámoló elfogadására. Az előterjesztés vitájában is elmondtam, hogy azért nem kellene megszavazni, mert azzal lehet üzenni a kormánynak és az igazságszolgáltatásnak is, hogy baj van a miskolci közbiztonsággal. Azért kell üzenni az igazságszolgáltatásnak is, mert nem elég ha a rendőrség elfogja a tettest, ha az nem kap elrettentő büntetést. Éppen ezért a Mi Hazánk elvárja, hogy a buszsofőr támadója elrettentő büntetést kapjon! Jól látszik, hogy Miskolcon mind a fideszes, mind a balliberális pártok képviselői azzal, hogy elfogadták a közbiztonsági beszámolót elfogadták a pintéri rendet, feladták a közbiztonságért folytatott küzdelmet. A Mi Hazánk Mozgalom azonban fontosnak tekinti a kérdést, nem hagyjuk szőnyeg alá söpörni a problémát és kiállunk a rendért.
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, miskolci önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp