2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Biztonságos Internet Nap

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve a középiskolás diákok részére szakmai fórumot szervezett.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet helyi központjában, 2019. február 5-én 9 órától került megrendezésre az Az internet veszélyes!? című program. Az esemény célja, hogy felhívja a szélesebb közönség, ezen belül is elsősorban a fiatalok figyelmét a mobiltelefonok és online technológiák tudatosabb és biztonságosabb használatára.

A Miskolci Egyetem részéről Csermánné dr. Váradi Erika egyetemi docens az online erőszakról tartott prezentációt. Míg a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálója, Szűcs Gergely rendőr főtörzsőrmester bűnügyi szempontból az internet veszélyeire és a védekezési lehetőségekre hívta fel a figyelmet előadása során.

A program végén kötetlen beszélgetés formájában oszthatták meg a résztvevők személyes tapasztalataikat, és feltehettek kérdéseket a szakembereknek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek