2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 454 HUF

Biztonságos Internet Nap

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve a középiskolás diákok részére szakmai fórumot szervezett.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet helyi központjában, 2019. február 5-én 9 órától került megrendezésre az Az internet veszélyes!? című program. Az esemény célja, hogy felhívja a szélesebb közönség, ezen belül is elsősorban a fiatalok figyelmét a mobiltelefonok és online technológiák tudatosabb és biztonságosabb használatára.

A Miskolci Egyetem részéről Csermánné dr. Váradi Erika egyetemi docens az online erőszakról tartott prezentációt. Míg a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálója, Szűcs Gergely rendőr főtörzsőrmester bűnügyi szempontból az internet veszélyeire és a védekezési lehetőségekre hívta fel a figyelmet előadása során.

A program végén kötetlen beszélgetés formájában oszthatták meg a résztvevők személyes tapasztalataikat, és feltehettek kérdéseket a szakembereknek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai zöldhatár-ellenőrzésen 8000 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök a rendőrökkel közösen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum