2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Biztonságos Internet Nap

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve a középiskolás diákok részére szakmai fórumot szervezett.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet helyi központjában, 2019. február 5-én 9 órától került megrendezésre az Az internet veszélyes!? című program. Az esemény célja, hogy felhívja a szélesebb közönség, ezen belül is elsősorban a fiatalok figyelmét a mobiltelefonok és online technológiák tudatosabb és biztonságosabb használatára.

A Miskolci Egyetem részéről Csermánné dr. Váradi Erika egyetemi docens az online erőszakról tartott prezentációt. Míg a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálója, Szűcs Gergely rendőr főtörzsőrmester bűnügyi szempontból az internet veszélyeire és a védekezési lehetőségekre hívta fel a figyelmet előadása során.

A program végén kötetlen beszélgetés formájában oszthatták meg a résztvevők személyes tapasztalataikat, és feltehettek kérdéseket a szakembereknek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum