2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Bezárt ingatlan rejtekéből bányászták elő

Tavaly szeptemberben kellett volna szabadságvesztés-büntetésének letöltésére bevonulnia annak a sátoraljaújhelyi férfinak, akit a napokban egy szervezett akció keretében kutattak fel és fogtak el a borsodi rendőrök.

A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak bevonásával 2014. július 30-án 6 óra 10 perckor egy bezárt hercegkúti ingatlanba behatolva kutatták fel azt a sátoraljaújhelyi férfit, akit a hatóságok már kilenc hónapja köröztek.

A 48 éves D. Miklóssal szemben a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja még 2013. szeptember 17-én adott ki elfogatóparancsot, mivel jogerősen kiszabott szabadságvesztés-büntetésétnek letöltését nem kezdte meg.

A hatóságok elől rejtőzködő és bujkáló férfit a rendőrök megbilincselték és a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtönbe vitték, ahol megkezdhette büntetésének letöltését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek