2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Bevásárlókocsi hekkerek

Bevásárlókocsi hekkerek

Bevásárlókocsi hekkerekMinden ügy fontos! Szó szerint apró, de annál bosszantóbb probléma, ha a bevásárlókocsiban marad a fémpénz. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse csalás miatt folytat eljárást.

A nyomozás adatai szerint az egyik sajószentpéteri élelmiszerbolt előtt sorakozó bevásárlókocsikról sorozatban az akkor még ismeretlen elkövetők eltávolították azokat a csatlakozó részeket, amelyek összekötik a guruló eszközöket, illetve segítségükkel kivehetőek a forintok. Ezek hiányában az esetenként 10-20 forintos érmék a kocsiban ragadtak, a vásárlók pedig nem juthattak tulajdonukhoz. A tettesek pedig egy alkalmas eszközzel kiszüretelték a fémpénzeket.

A Sajószentpéteri Rendőrőrs nyomozóinak két férfi került a látókörébe, így az ügyben további nyomozati cselekmények várhatóak.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…