2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Besurranók hajnala – újabb elfogások

A gyors rendőri intézkedések eredményeként újabb besurranó tolvajokat fogtak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Fuszeklitolvajok

Azt is mondhatná az a két hidvégardói elkövető, hogy a lopásról le kellene már „zokni”, ugyanis egy hétvégi házból többek között négy pár zoknit vittek el. A tolvajpáros a napokban tört fel egy ingatlant, ahonnan plédet, műszaki cikkeket, négy üveg bort és zoknikat vittek el az ingatlanból. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a gyanú hamar két hidvégardói fiatalemberre terelődött, akikkel szemben az Edelényi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntető eljárást.

A dohányzás káros

A dohányzásnak több tekintetben is vannak káros következményei, erről adhat tanúbizonyságot az a két tolvaj, akik egy vizsolyi boltból cigarettát és italt vitt el. A két férfi a napokban a késő esti órákban úgy döntött, hogy betörnek az egyik helyi élelmiszerboltba, ahonnan italt és cigarettát lopnak. A tervet tett követte, de alig kortyoltak bele a zsákmányba a rendőrök úgymond máris szembesítették őket a dohányzás káros következményeivel.

Az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két vizsolyi férfivel szemben, amit a hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek