2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Balesetet okozott az ittas kerékpáros

Kettétört a kerékpár abban közúti közlekedési balesetben, ami Hernádnémetiben történt.

A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja annak a közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami 2015. március 19-én 15 óra 25 perckor történt Hernádnémetiben, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Az elsődleges adatok szerint J. Attila 26 éves miskolci lakos, amikor kerékpárjával elindult nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy vele szemből érkező, parkoló autót kikerülő kisteherautónak, ezért nekiütközött a másik jármű elejének.

A kerékpárossal szemben helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A Miskolci Rendőrkapitányság a nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett, ittas kerékpárossal szemben eljárást indított.

A 2015. év eddig eltelt időszakában a Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain történt, személyi sérüléssel járó közlekedési balestek csaknem 9 százalékát okozták ittas járművezetők. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők, így a kerékpárosok figyelmét is, hogy a hatóság fokozott figyelmet fordít az ittas járművezetők kiszűrésre, a közlekedésbiztonság további javítására, így a közutakon folyamatosan számítani lehet rendőri jelenlétre, ellenőrzésekre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek