2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. március 19-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetésén két főt érték tetten. Miskolc, Csabai kapui városrészen az egyenruhások 2015. március 19-én 17 órakor ellenőrzés alá vontak egy Opel Corsa típusú személygépjárművet. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a volán mögött ülő, V. Márk 25 éves sajókeresztúri lakost a Miskolci Rendőrkapitányság a járművezetéstől 2015. április 12-ig jogerősen eltiltotta.

Ezt követően a járőrök Miskolcon az Erenyő úton 22 óra 27 perckor egy Ford Tranzit típusú személygépjármű sofőrjét igazoltatták.  F. László 38 éves helyi lakosról az egyenruhások megállapították, hogy őt a Miskolci Rendőrkapitányság a járművezetéstől 2015. június 21-ig jogerősen eltiltotta. A rendőrök a szabálysértőket előállították, majd őrizetbe vették.

Az említett eseteken felül tulajdon elleni szabálysértés miatt egy-egy férfival az edelényi-, a miskolci- és a tiszaújvárosi rendőrök, míg az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy fővel szemben az encsi- és a tiszaújvárosi járőrök alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Ózdi- és a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…