2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Az ittas sofőr mások életét is kockáztatja!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy ittas sofőr áttért a szemközti sávba, majd nekihajtott a vele szemből érkező autónak Bükkmogyorósd határában. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy, aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami 2017. október 3-án 15 óra körül történt a Bükkmogyorósd és Szilvásvárad közötti útszakaszon. Az adatok szerint egy személygépkocsi vezetője áttért a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött egy másik járműnek. A balesetet okozó sofőr könnyebben megsérült és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére. Ennek ellenére a megye útjain 2017. október 2-a és 8-a között 69 közúti közlekedési baleset történt, ebből 4 esetben a balesetet okozó sofőr ittas volt.

A járőrök az adott időszakban azonban 24 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. A velük szemben indított eljárások folyamatban vannak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…