2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Az ittas sofőr mások életét is kockáztatja!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy ittas sofőr áttért a szemközti sávba, majd nekihajtott a vele szemből érkező autónak Bükkmogyorósd határában. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy, aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami 2017. október 3-án 15 óra körül történt a Bükkmogyorósd és Szilvásvárad közötti útszakaszon. Az adatok szerint egy személygépkocsi vezetője áttért a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött egy másik járműnek. A balesetet okozó sofőr könnyebben megsérült és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére. Ennek ellenére a megye útjain 2017. október 2-a és 8-a között 69 közúti közlekedési baleset történt, ebből 4 esetben a balesetet okozó sofőr ittas volt.

A járőrök az adott időszakban azonban 24 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. A velük szemben indított eljárások folyamatban vannak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum