2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Lezárt ügyek: „Gödrébe esett” az árokásó

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a mezőkövesdi férfival szemben, aki különböző szolgáltatók munkatársainak adta ki magát, majd pénzt csalt ki a sértettektől. Üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság B. Dezső 57 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. első két hónapjában négy alkalommal különböző víz- és áramszolgáltató munkatársainak adta ki magát és díjfizetés címén több tízezer forintot csalt ki gyanútlan áldozataitól.

Előfordult olyan eset is, amikor az egyik érintett felismerte a férfit. A mezőkövesdi nőnek már az is figyelemfelkeltő volt, hogy nem a szolgáltató megszokott munkatársa jött, továbbá a kért 19 000 forint is gyanús volt, hiszen ő ennél nagyságrendekkel kevesebbet fizet. Harmadsorban a férfit felismerte, mivel korábban különböző földmunkát, árkot ásott a háza előtt, így a pénz kifizetését megtagadta.

Az ügyben indított nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum