2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 órában történt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 órában történt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. június 5-én történt rendőrségi eseményeiből.
A kazincbarcikai járőrök 2015. június 5-én 20 óra 30 perckor az országosan elrendelt TISPOL közlekedésrendészeti akció során Putnok belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés alá vont B. Sándor, 30 éves ózdi lakosról az egyenruhások megállapították, hogy ellene korábban az Egri Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A körözés hatálya alatt álló férfit a járőrök előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol további intézkedés céljából bűnügyi őrizetbe vették.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt a kazincbarcikai és a mezőkövesdi rendőrök egy-egy fővel szemben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást. A kényszerintézkedéssel érintett 35 éves cserépfalui, valamint 66 éves kazincbarcikai férfiak 2015. június 5-én családi vitát követően tettleg bántalmazták élettársukat.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek