2024. 06. 26. szerda

János, Pál
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Az elmúlt 24 órában történt – Ketten őrizetben

A megye rendőri szervei 2016. január 16-án két főt vettek szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság a 24 éves Z. Zsolt hernádnémeti lakost garázdaság, míg a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a 68 éves S. Géza pácini lakost az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vette szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Ózdi-, a Miskolci- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek