2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Az Ózdi Rendőrkapitányság 2016. május 22-én tulajdon elleni szabálysértés (telefon-lopás) elkövetése miatt egy személlyel szemben indított eljárást. A Miskolci Rendőrkapitányság pedig azért alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést egy sofőrrel szemben, mert az eltiltás hatálya alatt vezette járművét.
A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A miskolci és a tiszaújvárosi rendőrök továbbá egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában, három esetben történt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum