2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 14-én történt rendőrségi eseményeiből.
A megye rendőri szervei 2015. november 14-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

V. P. 46 éves rakacaszendi lakost garázdaság elkövetése miatt az edelényi-, míg F. Rajmund 22 éves ózdi lakost tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt az ózdi járőrök vették szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában az edelényi egyenruhások két elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Edelényi-, a Mezőkövesdi-, a Tiszaújvárosi-, míg további két esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés pedig öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …
Megöltek egy férfit Miskolcon
Elhúzódó vitás helyzet vezetett ahhoz a halálos tragédiához, aminek következtében egy 36 éves férfi megölt egy 76 éves férfit. A rendőrség azonosított…

További cikkek