2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 16-án történt rendőrségi eseményeiből. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése (bolti lopás) miatt indított eljárást 2015. október 16-án a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi lakossal szemben. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.
HIRDETÉS

A Miskolci Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci és a kazincbarcikai rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a miskolci és a kazincbarcikai egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…