2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 16-án történt rendőrségi eseményeiből. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése (bolti lopás) miatt indított eljárást 2015. október 16-án a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi lakossal szemben. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.
HIRDETÉS

A Miskolci Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci és a kazincbarcikai rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a miskolci és a kazincbarcikai egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek