2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A Miskolci Rendőrkapitányság 2015. szeptember 17-én két személyt vett szabálysértési őrizetbe.

D. Sándorné 57 éves helyi lakossal és B. Győző 29 éves ózdi lakossal a miskolci rendőrök tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A miskolci egyenruhások kettő, míg a tiszaújvárosi járőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek