2022. 10. 6. csütörtök

Brúnó, Renáta
1 EUR 424 HUF
1 GBP 485 HUF

Lezárt ügyek: Lépcsőházi garázda

Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a kazincbarcikai férfival szemben, aki egy helyi lépcsőház egyik lakásának ajtaján töltötte ki dühét, mert élettársa nem engedte be.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást J. Martinnal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. szeptember 1-jén az esti órákban egy kazincbarcikai lépcsőház egyik bejárati ajtaját rúgdosta és élettársát trágár szavakkal illette, mert a nő nem engedte be. A felbőszült férfi egy lakos intelmére felhagyott magatartásával, a helyszínre időközben kiérkezett rendőrök a 21 éves férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra.

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2015. szeptember 7-én lezárta és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Személyi változások
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével …

További cikkek