2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Lépcsőházi garázda

Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a kazincbarcikai férfival szemben, aki egy helyi lépcsőház egyik lakásának ajtaján töltötte ki dühét, mert élettársa nem engedte be.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást J. Martinnal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. szeptember 1-jén az esti órákban egy kazincbarcikai lépcsőház egyik bejárati ajtaját rúgdosta és élettársát trágár szavakkal illette, mert a nő nem engedte be. A felbőszült férfi egy lakos intelmére felhagyott magatartásával, a helyszínre időközben kiérkezett rendőrök a 21 éves férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra.

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2015. szeptember 7-én lezárta és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum