2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2015. augusztus 26-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Sándor 36 éves és F. Roland 30 éves miskolci lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 16 óra 30 perc körüli időben a Miskolc, Újgyőri főtéren lévő villamosmegállóban az arra járó gyalogosokat szidalmazták, illetve verekedésre szólították fel őket. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az miskolci rendőrök további két személlyel garázdaság, míg az ózdi járőrök egy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi egyenruhások egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a miskolci rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. L. Róbert 25 éves szalaszendi lakos ellen a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek