2022. 10. 6. csütörtök

Brúnó, Renáta
1 EUR 424 HUF
1 GBP 485 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2017. október 17-én három személlyel szemben  garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.
A rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az Encsi Rendőrkapitányság járőrei egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.        

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Személyi változások
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével …

További cikkek