2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsodból

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. április 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

 Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. András 56 éves sóstófalvai lakossal szemben.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 25-én 9 óra 30 perckor Miskolcon, a Rózsás dűlőben a gyanúsított előzetes szóváltást követően egy szőlőkaróval többször megütött egy 53 éves helyi nőt. A bejelentést követően a rendőrök a támadót elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. április 25-én egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Szerencsi-, illetve a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a hatóság tudomására.

 

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek