2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsodból

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. április 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

 Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. András 56 éves sóstófalvai lakossal szemben.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 25-én 9 óra 30 perckor Miskolcon, a Rózsás dűlőben a gyanúsított előzetes szóváltást követően egy szőlőkaróval többször megütött egy 53 éves helyi nőt. A bejelentést követően a rendőrök a támadót elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. április 25-én egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Szerencsi-, illetve a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a hatóság tudomására.

 

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek