2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság négy fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint Tiszaújvárosban, a Kazinczy úton 2014. február 9-én 4 óra 50 perckor a helyi fiatalkorú fiúk az út mellett elhelyezett szemetes konténereket a parkoló autók közé borították. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök azonosították, elfogták majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították a fiatalokat.

 

A megye rendőri szervei 2014. február 9-én hét főt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

A miskolci járőrök egy fatolvajjal és egy bolti tolvajjal, az encsi rendőrök egy garázdával, míg a tiszaújvárosi egyenruhások két fatolvajjal szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy fiatlakorú fiút vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt, továbbá  egy férfit, aki megszegte az ideiglenes távoltartó határozat szabályait. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek