2024. 06. 30. vasárnap

Pál
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2015. március 21-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a helyi 42 éves N. Zoltánnal szemben. Az eljárás alá vont személy 2015. március 21-én 8 óra 10 perckor Miskolcon az Újgyőri főtéren egy helyi autóbuszjárat ajtajába belerúgott, majd az őt igazoltató rendőröket szidalmazta, obszcén szavakkal illette.
A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfit a járőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy-egy férfival a miskolci-, az ózdi-, a szerencsi- illetve a tiszaújvárosi egyenruhások, míg az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy fővel az encsi- és a tiszaújvárosi rendőrök alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az Edelényi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Alosztályának járőrei két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

A járőrök 2015. március 21-én 11 óra 10 perckor igazoltatták Edelényben L. Gusztáv 46 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Kazincbarcikai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki, mert a lopás vétség elkövetése miatt részére kiszabott 180 óra közérdekű munka letöltését nem kezdte meg.

Ezt követően az egyenruhások 11 óra 55 perckor Edelényben igazoltatták M. Antal 72 éves helyi lakost is, akiről szintén megállapítást nyert, hogy ellene a Kazincbarcikai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki, mert a lopás vétség kísérlet elkövetése miatt részére kiszabott 240 óra közérdekű munka letöltését nem kezdte meg.
A körözés hatálya alatt álló két férfit a rendőrök az Edelényi Rendőrkapitányságra előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Mezőkövesdi- és az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek