2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. március 16-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A Miskolci Rendőrkapitányság egy 36 éves asszonnyal szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. K. Lászlóné helyi lakos 2015. március 16-án 12 óra 20 percet megelőzően egy helyi áruházból gyermekruházatot akart ellopni. A nőt az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. Az asszonyt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci egyenruhások további egy személlyel tulajdon elleni szabálysértés, míg a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai egy férfival az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei egy elfogatóparancs alapján körözött asszonyt fogtak el, amikor 2015. március 16-án 19 órakor Farkaslyuk településen igazoltatták C.-né S. Ritát. A 37 éves helyi nő ellen az Ózdi Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. Az elfogott személyt a rendőrök az Ózdi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek