2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. január 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. január 24-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Encsi Rendőrkapitányság rongálás szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást R. Sebastian 33 éves gönci lakossal szemben. Az eljárás alá vont férfi 2015. január 24-én 19 óra 20 percet megelőzően egy gönczi élelmiszerüzlet előtt parkoló személygépjármű ablakát szándékosan betörte. A rendőrök a rongáló személyt elfogták, majd a rendőrkapitányságra történő előállítást követően őrizetbe vették.

A szerencsi- és a tiszaújvárosi járőrök egy-egy fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt, valamint garázdaság elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.
Tulajdon elleni szabálysértőt egy alkalommal a kazincbarcikai rendőrök, míg további két esetben a tiszaújvárosi egyenruhások vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Edelényi-, a Kazincbarcikai-, a Miskolci- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek