2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Józsefné 63 éves, G. Mária 31 éves helyi lakosokkal, valamint egy 16 éves szini lakossal szemben.
A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. január 22-én 13 óra 30 perckor Miskolc belvárosában előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazták egymást. A kiérkező rendőrjárőrök a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő nőket elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2015. január 22-én két elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.  

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsének járőrei 2015. január 22-én 10 órakor Felsőzsolcán elfogták azt a 17 éves helyi lakost, aki ellen a Miskolci Járásbíróság lopás vétsége és más bűncselekmények elkövetése miatt folyamatban lévő eljárásban adott ki elfogatóparancsot.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2015. január 22-én 21 óra 10 perckor Kazincbarcikán egy hipermarketben igazoltatták V. János 24 éves hodászi lakost, akiről megállapították, hogy a Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt körözi.

Az elfogott férfiakat a rendőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Encsi- míg további két esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek