2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. november 11-én két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei egy férfival garázdaság, míg a kazincbarcikai járőrök egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. november 11-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatellátásuk során 19 óra 20 perckor Miskolcon a Búza téri buszpályaudvaron intézkedés alá vonták V. László 19 éves hernádkaki lakost, akiről megállapították, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A Készenléti Rendőrség egyenruhásai a körözött személyt a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol az elfogott férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek