2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. október 2-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság V. Norbert 22 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. október 2-án 11 óra 30 perckor Mályiban egy élelmiszerüzletből szeszes italt lopott. A tolvajt a rendőrök elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették.

Garázdaság miatt egy-egy férfival a miskolci és a kazincbarcikai járőrök, míg további egy személlyel az ideiglenes megelőző távoltartás szabályainak megszegése miatt az Encsi Rendőrkapitányság alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

A Miskolci- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei két-két, míg az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben az Ózdi-, míg további egy esetben az Encsi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…
Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…