2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. október 2-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság V. Norbert 22 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. október 2-án 11 óra 30 perckor Mályiban egy élelmiszerüzletből szeszes italt lopott. A tolvajt a rendőrök elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették.

Garázdaság miatt egy-egy férfival a miskolci és a kazincbarcikai járőrök, míg további egy személlyel az ideiglenes megelőző távoltartás szabályainak megszegése miatt az Encsi Rendőrkapitányság alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

A Miskolci- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei két-két, míg az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben az Ózdi-, míg további egy esetben az Encsi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek