2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. október 1-jén hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök két férfival tulajdon elleni szabálysértés, egy-egy személlyel rendzavarás, illetve tiltott prostitúció, a szerencsi rendőrök szintén egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés és rendzavarás, míg a tiszaújvárosi járőrök egy személlyel szemben garázdaság elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi és a miskolci rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…