2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Átadták a Diósgyőri Rendőrőrs új épületét

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.


Kovács István r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, az ORFK gazdasági főigazgatója, Dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, valamint dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője 2014. október 1-jén ünnepélyes keretek között adta át a Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrsének új épületét.

A városháza vezetői, a városrész önkormányzati képviselői, az önkormányzati rendészet munkatársai, a polgárőrség képviselői és a meghívott vendégek mellett az eseményen megjelent dr. Bogyay Ferenc r. ezredes, a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen a rendőrőrs parancsnoka, Molnár József r. alezredes szimbolikusan az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vette birtokba, egyben mutatta be az önkormányzat támogatásával újonnan kialakított szolgálati helységeket.  

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek