2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. szeptember 11-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetőjét érték tetten, amikor 2014. szeptember 11-én 14 óra 47 perckor a Miskolc, Szentpéteri kapui városrészben ellenőrzés alá akartak vonni egy Fiat Albea típusú személygépjárművet. A gépjármű sofőrje azonban a rendőrök megállásra vonatkozó jelzésének csak többszöri felszólításra tett eleget. Az igazoltatás során az egyenruhások megállapították, hogy a volán mögött ülő, L. Gusztáv 22 éves helyi lakos a járművezetéstől 2015. március 9-ig jogerősen el van tiltva, továbbá vezetői engedéllyel egyáltalán nem rendelkezik. A rendőrök a szabálysértőt előállították, majd őrizetbe vették.

Tiltott prostitúció miatt a Miskolci Rendőrkapitányság egy nővel, míg tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt további egy-egy személlyel szemben az Encsi-, Szerencsi-, és a Miskolci Rendőrkapitányság  alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói két, míg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek