2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. szeptember 8-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetőjét érték tetten, amikor 2014. szeptember 8-án 21 órakor Sajópetri külterületén ellenőrzés alá vontak egy Opel Astra típusú személygépjárművet. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a gépjármű sofőrjét, B. Dávid 24 éves mezőcsáti lakost a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a gépjárművezetéstől 2014. október 2-ig jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a szabálysértőt a rendőrkapitányságra történő előállítást követően őrizetbe vették.

A tiszaújvárosi és a mezőkövesdi egyenruhások egy-egy férfival az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése, a Szerencsi Rendőrkapitányság rendőrei egy fővel járművezetés az eltiltás tartama alatt, míg a tiszaújvárosi járőrök további két személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az Encsi- és az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben a Miskolci Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek