2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. július 31-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Encsi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást G. József 58 éves, G. Dániel 18 éves hernádbűdi-, valamint R. Angelika 19 éves perei lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 2014. július 30-án 20 és 21 óra közötti időben Hernádbűd egyik családi házának nyitott kertjébe bementek, ahonnan burgonyát loptak. A rendőrök a szabálysértőket őrizetbe vették.

A miskolci egyenruhások tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt még további két személlyel szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Sátoraljaújhelyi-, a Szerencsi- és a Sárospataki Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset négy esetben történt, míg anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…