2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban


Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. július 26-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési eljárás a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon egy fiatalkorú mezőnyárádi lánnyal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. július 26-án 19 óra 10 perckor Mezőkövesd egyik áruházából táskájába rejtve különféle kozmetikumokat és ruházati termékeket próbált meg eltulajdonítani.  A helyszínen tetten ért tolvajt a járőrök további intézkedés céljából előállították a rendőrkapitányságra.

Az Encsi-és a Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, míg a miskolci egyenruhások további egy személlyel tiltott prostitúciós tevékenység miatt indítottak szabálysértési eljárást.

A személyi szabadságukban korlátozott szabálysértőket az illetékes rendőrkapitányságok gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Sajókazai Rendőrőrs járőrei 2014. július 27-én 5 óra 15 perckor Sajókaza, Bányász utcán  igazoltatás során elfogták K. Márton 22 éves alacskai lakost, aki a Ráckevei Járásbíróság elrendelése alapján elfogatóparancs hatálya alatt állt.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Tiszaújvárosi-, a Sátoraljaújhelyi- és az Encsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…

További cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért. A különböző online felüle…